Transibiriska

10/10 transibiriska 21:00
Inte gjort mkt mer an det jag skrev sist. Dagarnas hojdpunkt ar att hitta goda hembakade brod av barbourskagangen. Igar duschade jag i ett mycket litet handfat. Ytterst litet! typ sahar stort <----------------> Laser lonley planets och planerra resan. Kin, en av hollandarna kanske ska visa oss en del av kinesiska muren dar han var forra aret, han har kontakter i Peking sa vi kommer utanfor turismen. Yes..

Just det, jag fick antligen chansen till att hoppa pa taget i farten idag!! Alltid dromt om det, precis som pa film! :D
/ Indiana Pjotr


8/10 Transibiriska 20:42
Soft varre, tiden bara rinner ivag. Spelar kort med hollandarna, laser, ater, dricker te, fikar, blir lurad av de kinesiska tagvardarna (typ deras kall i livet att skojja med passagerare), promenerar till restaurangvagnen, pratar med andra resenarer (hittat nagra roliga norrman) Halla sig for att inte ga pa den lite ackliga toan i onodan, tittar pa forfallna ryska byar som susarforbi, koper ryskt hembakad mat fran babourskorna pa perongerna dar vi stannar mellan 10-30 min for att bla fylla pa kol till kaminerna. That's transibirian railwaylife. :)


8/10 Transibiriska 0:47

Vi tog oss hit tillslut! sitter i var kupe for fyra pers och det ar bara vi an sa lange. Taget ar okej, typ som ett sjnatttag fast lite aldre och slitnare. I kupen brevid sa bor det tre schyssta Hollandare i samma alder. Vi har stott pa de tva svenskarna vi sag pa planet hit ocksa, saklart. Det kanns skont att vara ombord. Jag gillar skarpt att aka tag och har suttit i typ en timme och bara sett landskapet susa forbi, blir vaggad in i dagdrommar och har finns det helt klart tid till att tanka.

Just det, varje vagn har tva kinesiska tagvardar. De har en liten kamin i skutet av vagnen dar de eldar for att ge varmvatten till kranarna och elementet, koleldat. Det luktar svagt av rok i hela taget, mysigt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0