Fixade kameran..

Har kommer det en kort resume i bilder. Sakert mer intressant for er att titta pa an att lasa mina tokiga historier, dessutom sager bilder mer an tusen ord och sa mycekt orkar jag inte skriva..

Hongkong, "big city life"

    

Hongkong ar en riktigt schysst stad, den harligaste storstaden vi besokt hitintills enligt mig. Fullt tempo dygnet runt, affarer och restauranger som aldrig stanger, vi shopade till 23;45 en sondagskvall for att sen ata middag. En blandning av asiatiskt och engelsk stil, det har till 6 ar sedan hort till Storbrittanien, alla talar engelska vilket var valdigt skont efter varit ute pa kinesiska vischan en langre tid. Ligger delvis pa en o vid havet och dessutom har jag en forkarlek till skyskrapor.. 

Filippinerna; Coron, pouerto princesa
     

    

Flydde storstadslivet till paradiset, trodde vi.. Hamnade forst i pouerto princesa och mitt i en orkan.. Det regnade nastan konstant i fyra dagar och varan sista natt blaste det sa kraftigt att dorren och fonstret i var bungalow slogs upp gang pa gang! Jag lag och intalade mig sjalv att det var normalt.. Strommen hade saklart gatt for lange sedan. Dagen efter stormen, forsta kortet, brukade vara en strandbar.. Farjan som vi skulle ta till Coron blev tva dygn forsenad.
 
Vi reste till Coron for dykning da vi var radda att det daliga vadret skulle halla i sig (det kan ju inte regna under vattnet anda.. ;) Men har har vi haft stralande sol varje dag. Bor pa ett riktigt dykplace som ses pa 5:e bilden och vi har haft fullt upp alla dagar med dykningen. Det ar valdigt harligt stalle och eftersom det ar just i borjan pa sassongen sa ar det ar inte mycke folk och de vasterlanningar som kommer ar har just for att dyka.
 
Drar vidare imorgon, andrade planer igen. Kommer inte riktigt ihag vad staden hette, men det liggen pa andra sidan Filippinerna. Flyger harifran och mellanlandar i Manila en natt for att sen flyga vidare, vi hittade staden med var nya "blundaochpekapakartan" metod, kalasenkelt och har fungerat bra an sa lange.

Kommentarer
Postat av: mamma

jadu, vi känner oss som Ronjas pappa där barnet ska i världen för att akta sig för farligheter...

Nu har ni aktat er för orkaner och för att få slut på syret vid dyk, vad ska ni akta er för härnäst? var det vulkaner? skyddsänglarna får jobba övertid...Men det ser helt fantastiskt ut på kort! roligt att kameran fungerar igen





2008-11-23 @ 20:50:15
Postat av: Petter

Visst ar det vulkaner. Mt. mayson, 2400moh men man "far" bara ga upp pa 1000meter. Gar ju alltid att betala lite extra till guiden om man vill hogre ;) men da finns risken att man blir forgiftad av farliga gaser da den fortfarande ar aktiv! Dog 77 manniskor har i ett utbrott 2001, sa det ar inte bara for att locka turister.

2008-11-25 @ 09:19:14
Postat av: Barbro

ja, ja säger då det vad ni är med om. Håller med lillasyster Det verkar inte vara smestertid för skyddsänglar. Jättekul att se alla vackra bilder, jag längtar också ut och resa/ kram

2008-12-01 @ 19:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0